Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
RO | SK | DK | IT | RU | FR | DE | EN
A legkedveltebb magyar kertszet
AkciókHírekOázis termékekÁruházi szolgáltatásokOázis MagazinOázis webhsop
 

Hobbikertész tanfolyam

A Kertlap illetve jogelődje a kertpont.hu az érdeklődők számára ismeretterjesztő tanfolyamokat, programokat szervez 2006. óta. Az egyetemi oktatók, kertészeti szakemberek által tartott tanfolyamoknak az Oázis kertészet ad otthont Budapesten. A Kertlap 2013-ban indult útjára azzal a céllal, hogy a kertbarátok számára ismereteket nyújtson kertészeti magazin, kerti kalendárium, növényújdonság bemutató segítségével. A Kertlap cikkei között találsz növényismertetőt, termesztési útmutatót, kertkialakítási tippeket, konyhai tanácsokat is. Olvashatsz a növényápolásról, a kertgondozásról. A kerti kalendárium havi bontásban tartalmazza a legfontosabb kerti tennivalókat. Európában és Amerikában megjelenő, piacra kerülő növényújdonságokkal is megismerkedhetsz. Friss információkért iratkozz fel a Kertlap hírlevélre!
öntözőkanna

Képezd magad profikkal!


Ismeretterjesztő képzés hobbikertészeknek több, mint 10 éve.


 • elméleti és gyakorlati ismereteket, előadások, konzultációk, bemutatók, tanulmányutak és terepgyakorlatok – tananyagtól függően, nagy tudású szakemberekkel, megfizethető áron.

 • Előképzettség nem szükséges.

 • Kerttulajdonosoknak, városi kertészeknek és az erkélyükön kertészkedőknek egyaránt ajánlott.

 • A Kertlap tavasszal és ősszel, 6-8 alkalmas, 3 órás elméleti foglalkozások és tanulmányi kirándulások kertében tartja ismeretterjesztő kurzusait.


Az oktatás helyszíne (kivéve a tanulmányutak és a gyakorlatok) a kőbányai úti Oázis Áruház,

Cím: 1101 Budapest, Kőbányai út 47.

kőbányai Áruház a FaceBook-on.
Oázis áruház

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Minden középfokú végzettséggel rendelkező érdeklődő részt vehet tanfolyamainkon. Jelentkezési korhatár: 18 +. Szakirányú végzettség vagy tapasztalat nem szükséges. Kezdő kertész vagy? Tedd meg velünk az első lépéseket! Már régóta kertészkedsz? Nálunk tovább szélesítheted ismereteidet!

Látogatási bizonyítvány

A biokertész gyakorlat, gyógynövény-, kiskert-, metszés-, virágkötő tanfolyamot elvégzett hallgatóink részére, akik legfeljebb egy alkalommal hiányoztak, az utolsó alkalommal látogatási bizonyítványt adunk. A tanfolyam befejeztével a látogatási bizonyítvány az Oázis kertészet irodáján átvehető.

EGYNAPOS PROGRAMOK


Tanfolyam független egynapos buszos tanulmányútjainkról itt találhatsz részletes információt!


Legközelebbi buszos programunk: A kittenberger élménykert meglátogatása. További információk

Biokertész nap | 2017. később megadott időpontban


Vegyél részt a  biokertész napon (vegyszermentes kertészkedés elméleti alapjai), hogy az itt megszerzett ismereteidet a konyhakertedben hasznosítsd! A  biokertész nap elméleti alapozó az öt alkalmas biokertész gyakorlathoz, ahol  élőben ki is próbálhatod a biokertész napon megszerzett ismereteidet! További információért látogass el Biokiskertem oldalunkra!

Virágkötő workshop | 2017. április 15-én


Húsvétra készülődés közösen. Húsvéti kopogtató, ajándék csomagolás, szalvétagyűrű, tojás gyertyás asztaldísz készítés. Részletek

biokertész gyógynövény kiskert metszés virágkötő
ár Ft.- 39.900 40.600 39.900 39.900 39.900
összes alkalom 5  8 7 6 8
alkalom / óra 3 3 3 3 3
elmélet × × ×
gyakorlat × × ×
tanulmányút ×


Virágkötő tanfolyam | 2017. május 13-tól


Kezdő és haladó szintű érdeklődők részére, ahol gyakorlat orientált oktatáson keresztül az alapismeretektől, a különleges dekorációk készítéséig szerezhet tudást minden résztvevő. Gyere el tanfolyamunkra,  és tanulj meg gyönyörű virágdíszeket készíteni! Részletek

Gyógynövény tanfolyam  | 2017. szeptember 15-től


Gyógynövény tanfolyamunk azok számára hasznos, akik szeretnének  jobban megismerkedni a gyógynövényekkel, fűszernövényekkel, termeszteni ilyen növényeket ablakban, erkélyen, kertben  és érdeklődnek az alternatív kúrák (fitoterápia, aromaterápia) iránt. Gyere el tanfolyamunkra és ismerd meg jobban a gyógynövényeket! Részletek

Gyümölcstermesztés tanfolyam  | 2017. ősz, később meghatározott időpontban


Hagyományos kerti gyümölcstermesztés akár edényben is, faj-, fajtaválasztás, telepítés, gondozás. Részletek

Kiskert tanfolyam | 2017. október 27-től


Néhány hét alatt megismerkedhetsz a kertkialakítás alapjaival, veteményes kert gondozásával, fűszernövények felhasználásával, házikerti szőlőtermesztéssel, a bio szemléletű növényvédelemmel,  örökzöld dísznövényekkel, zöldségkülönlegességekkel. Részletek


Metszés tanfolyam  | 2018. január 27-től


Egyedülálló tanfolyamunkon elméleti- és gyakorlati oktatáson sajátíthatod el a gyümölcsfák metszésével kapcsolatos ismereteket. Az elméleti oktatás segít abban, hogy a metszést a továbbiakban a termőrész ismeret birtokában tudatosan tudják elvégezni a hallgatók. Gyere el tanfolyamunkra és tanulj meg szakszerűen metszeni!

Részletek


 Kedvezmények


Amennyiben hozol magaddal még egy embert a tanfolyamra, a két fő összesen 10% kedvezményben részesül.

Virágkötő tanfolyamunkon szociális kedvezményt vehetsz igénybe.

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Oázis kártya tanfolyami résztvevőknek


Oázis törzsvásárlói kártyaA gyógynövény-, kiskert, metszés, virágkötő tanfolyamra tanfolyamra beiratkozott hallgatók 7% kedvezményre jogosító Oázis Törzsvásárlói Kártyát kapnak ajándékba, melyet az Oázis Kertészetekben vehetnek igénybe. A kártyákat az Oázis áruház postán küldi meg a résztvevőknek. Az áruházak listája és további információk az Oázis Kertészet honlapján találhatók.

Ajándékozz tanfolyamot!


Lepd meg  egy kedves családtagod – édesanyád, nagymamád –  egy évforduló vagy ünnep alkalmából és ajándékozz neki tanfolyamot!  Ez valóban különleges ajándék!

tanfolyam ajándékbaAz  ajándékutalvány letölthető a tanfolyamok oldaláról,  és otthon kinyomtatható – így ezt adhatod át vagy  teheted akár a karácsonyfa alá is.

Az előleget a jelentkezés visszaigazolását követő három napon belül, a maradék összeget az egyes tanfolyamoknál megadott jelentkezési határidőig utalhatja át az ajándékozó. Illetve bármilyen egyéb konstrukciót megbeszélhetünk email-ben.

A kiválasztott tanfolyam oldaláról elérhető jelentkezési lap kitöltésekor a megajándékozott adatait írd be! A megjegyzés rovatba pedig feltétlenül írd be az ajándék szót, és esetleges egyéb megjegyzéseidet, a saját neved és a saját email címed, hogy szükség esetén felvehessük veled a kapcsolatot.

További információk és jelentkezés:

 • a honlapon: www.kertlap.hu
 • e-mail-ben: farmart@t-online.hu
 • telefonon: +36 30 919 5098

  A szervezőmunkát a Kertpont.hu kft. végzi. (1118 Kelenhegyi út 15. Fax: +36 1 365 8672)


 • • • •

  További áruházi szolgáltatások

  Vendégkönyvünkbe várjuk kérdéseiket, javaslataikat a honlappal, cégünkkel kapcsolatban.
  Olvasson bele Magyarország legnépszerűbb ingyenes kertészeti magazinjába! A legújabb számokat áruházainkban találja meg!
   
  [ még ]

  Gardenexpo 2018

  A belépőjegyek ára levásárolható az Oázis Kertészetben!

  [ bővebben ]

  Orchidea Kiállítás a Vajdahunyadvárban

  március 15-18.(4 nap!)

  A belépőjegyek ára levásárolható az Oázisban!

  [ bővebben ]

  12. hét

  Hamarosan kezdődhet a féltve őrzött őszibarackfáink erőteljes termőre metszése, melynek befejezése után első látásra laikus számára ijesztő a borzalmas tarolás látványa, azonban ez elengedhetetlen a felkopaszodás ellen és a bő és egészséges termés érdekében. Közel egyharmadára vágjuk vissza a vázágak vezérvesszőit, természetesen külső állású rügyekre (a rügyekb!...

  [ bővebben ]

  Videólexikon Dísznövény lexikon Vendégkönyv Apróhirdetések Állásajánlatok Partnereink Nagykereskedelem Vállalati szolgáltatások
  Cégismertető       Franchise       Impresszum       Társadalmi felelősségvállalás       Dokumentumok       Dísznövény kölcsönzés
  Copyright 1992-2009 - Oázis Kertészet. Minden jog fenntartva.